Afscheid H. Theresiakerk

Update 5 april 2016 – Nu de verkoop van de H. Theresiakerk definitief is, heeft het parochiebestuur het decreet van Zijne Eminentie Willem Jacobus kardinaal Eijk betreffende de onttrekking aan de goddelijke eredienst van de H. Theresiakerk ontvangen. Klik hier voor een kopie van dit decreet.

*-*

Met dank aan Paul Snijders zijn de foto’s van de afscheidsmomenten van de H. Theresiakerk geordend in een online fotoboek. Klik hier om het online fotoboek te bekijken.

Naast de foto’s kun je ook de Virtuele Tour door de Kerk bekijken. Bezoek de kerk en haar verschillende vertrekken door op de onderstaande link te klikken. U komt dan op de website van Bonn Design. Kiest u voor de Full Screen instelling dan kunt u door op de rechtermuisknop te klikken een ander vertrek bekijken.

Ga naar de Virtuele Tour door de H. Theresiakerk.

 

IMG_3887a_klein IMG_4545a_klein

Naast deze online herinneringen zijn er nog een aantal herinneringsboeken beschikbaar. Deze boeken zijn te verkrijgen achter in de St. Stephanuskerk Borne en de H. Stephanuskerk Hertme, of door contact op te nemen met Paul Snijders.

*-*

Kik hier voor extra informatie (geschiedenis / patrones / foto’s) over de voormalig geloofsgemeenschap van de H. Theresia.