PAROCHIEBESTUUR

Het parochiebestuur van onze parochie bestaat uit het de
volgende personen:
Voorzitter: Pastoor Jurgen Jansen –  j.jansen@hhjj.nl
Vice-voorzitter: Hans Leushuis –  vicevoorzitter@hhjj.nl
Secretaris: Huub Verdonschot –  secretaris@hhjj.nl
Penningmeester: Fons Simons –  penningmeester@hhjj.nl
Lid: Johan Kleissen – Johan.kleissen@hhjj.nl
Lid: Frank Mars –  vastgoed@hhjj.nl
Lid: Stephanie Jansen-Kosterink, info@hhjj.nl

__________________________________________________

Klik hier voor de Privacy verklaring van onze parochie

__________________________________________________

Het parochie bestuur stelt zich voor:
Er wordt in onze parochie door vrijwilligers in werkgroepen heel veel mooi werk verricht. Meestal in alle bescheidenheid In Borne daarom helaas vaak onbekend. Het zou fijn zijn, dat wij duidelijker zichtbaar maken, wat wij doen en waar wij als parochie voor staan: “Heb je naaste lief!”
Precies zoals Christus ons geleerd heeft. Dat wij er zijn in vreugde en verdriet, en dan vooral voor iedereen die ons in moeilijke tijden nodig heeft. Heel Borne mag dat weten! Daar wil ik graag aan meewerken.
Hans Leushuis

Huub Verdonschot, ik ben 57 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen die allen studerend of reeds werkend zijn. Ik maak deel uit van het parochiebestuur sinds oktober 2017 waarvan het laatste jaar als secretaris.
Omdat ik het geloof als belangrijke leidraad in mijn dagelijkse leven beschouw, wil ik dit in praktische zin tot uitdrukking brengen door me in te zetten voor de parochie. Ook wil ik eraan werken om als kerk nu en ook
in de toekomst zichtbaar te zijn in de Bornse en Hertmese samenleving.

Fons Simons, ik ben 54 jaar en getrouwd met Lucien. Sinds 1995 zijn we in Borne komen wonen. Samen hebben we 3 zoons in de leeftijd van 21, 19 en 17 jaar. Sinds maart 2020 ben ik als penningmeester toegetreden tot bestuur op haar verzoek om mijn financiële kennis in te zetten voor de
parochie. Mijn streven is om het vanuit het verleden opgebouwde vermogen van de parochie, samen met bestuur en overige vrijwilligers, zo
goed mogelijk te beheren en zoveel mogelijk parochianen aan te moedigen financieel te (blijven) bijdragen aan de kerk. Dit stelt ons pastoraal team en overige werkgroepen nl. in staat om voldoende aanwezig kunnen zijn voor hen die daar behoefte aan- en baat bij hebben en zij hun doelstellingen nu en in de toekomst kunnen blijven realiseren.

Johan Kleissen, In de geloofsgemeenschap Heilige Stephanus Hertme vanaf 2004 betrokken bij bestuurlijke activiteiten. In 2013 benoeming bestuurslid van de parochie Heilige Jacobus en Johannes Borne Hertme. Voorganger in weekendviering in Hertme en Trivium Meulenbelt Zorg. Gaat voor in uitvaartvieringen binnen onze  parochie, en de parochies de Goede Herder, de Heilige Geest. Het is een voorrecht om mensen nabij te mogen zijn die hun dierbare hebben verloren. Lector in Hertme. Vader van drie kinderen en opa van zes kleinkinderen. Beëdigd buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand  “BABS” van de gemeente Borne.

Frank Mars, Frank Mars, 59 jaar waarvan 33 jaar getrouwd met Pauline, vader van 2 dochters en een zoon. Actief in de kerk en verenigingsleven in Borne. Binnen de kerk bestuurslid, collectant en lid van de Werkgroep Onze Vitale Parochie. Binnen het bestuur behartig ik het onroerend goed. Mijn doel is het in stand houden van een levendige en vitale geloofsgemeenschap in Borne.