Geslaagde bezinningsdagen 2024

De werkgroep Bezinningsdagen van geloofsgemeenschap St. Stephanus heeft dit jaar weer de zieken- en bezinningsdagen kunnen organiseren.

Op dinsdag 4 en woensdag 5 juni jl. waren ruim 55 ouderen aanwezig in de Stefans-Hof te Borne. De geestelijke leiding was dit jaar in handen van pastoor Jurgen Jansen met assistentie van pastoor Theo van der Sman en de heer Hans Liedenbaum. De zang werd verzorgd door het dames- en herenkoor van de
St. Stephanuskerk.

Tijdens de ontspanningsmiddag op woensdag was er een optreden door het zangduo ‘De Borrelnootjes’, voorheen VoiZus genoemd. Mede door hulp van de gastvrouwen van de Stefans-Hof en verpleging zijn deze dagen uitstekend verlopen. De mensen gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Dit alles met dank aan de leden werkgroep bezinningsdagen.

Annie Nijhuis, Marietje Kemper, Ine Legtenberg