Dauwtrappersviering te Hertme

Twee jaar lang hebben wij de Dauwtrappersviering op Hemelvaartsdag in Hertme door Corona moeten overslaan. Nu die crisis grotendeels onder controle is, pakken wij de draad weer op. Op 26 mei vieren wij weer in alle vroegte de Hemelvaart van Onze Verrezen Heer in het Openluchttheater te Hertme, evenals voorheen om half zeven. De voorganger in deze viering is pastoor Ton van der Gulik, Karmeliet te Zenderen, met ondersteuning van zang door het parochiekoor van Zenderen.

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze Dauwtrappersviering. Houd u er a.u.b. vanwege het vroege tijdstip wel rekening mee dat het ’s ochtend op dat tijdstip nog erg fris is en de banken in de open lucht koud optrekken. Wij raden u aan een kussen mee te nemen. Na afloop kunt u zich opwarmen aan een warme kop koffie of thee in het naast gelegen Theaterhoes. Daar kunt u nog even na- en bijpraten na deze twee jaar onderbreking.

Wij heten u opnieuw van harte welkom.

Werkgroep Dauwtrappersviering Hertme