Jubileum Muziekvereniging St. Gregorius Hertme

De Muziekvereniging St. Gregorius, opgericht op 22 augustus 1922, viert dit jaar het honderdjarig bestaan met als thema:  “Gregorius gaat door”! Een jubileum om trots op te zijn. Niet alleen omdat er zoveel mensen in zo’n kleine gemeenschap muziek spelen, muziek oefenen én uitvoeren, maar vooral omdat muziek die mensen met elkaar verbindt, omdat het een teamwerk is. En natuurlijk krijgen ze de nodige waardering bij hun optredens, in eigen kring, voor de geloofsgemeenschap H. Stephanus Hertme, maar ook daarbuiten.

Het is ook verheugend én veelzeggend dat het bestuur van de Muziekvereniging gevraagd heeft om bij het begin van dit feestjaar met een eucharistieviering te mogen gedenken. Deze jubileumviering vindt plaats op Hemelvaartsdag om 9.30 uur in het openluchttheater van Hertme. Het belooft een inspirerende viering te worden met muziek, gebed en bezinning. Dank aan de Schepper dat mensen elkaar vinden door muziek en zo een band met elkaar weten te creëren, tot eigen welzijn, maar ook tot opbouw van de gemeenschap.

Van harte proficiat met dit jubileum.

Locatieraad H. Stephanus Hertme.