Vier Pasen samen in de Kerk

Na twee jaar is het weer mogelijk om samen de Goede week en Pasen te vieren in onze kerken. Als katholieke parochie in Borne en Hertme nodigen wij u van harte uit en graag brengen wij twee bijzondere activiteiten onder de aandacht.

Zaterdagavond Paaswake met medewerking van Con Brio. - Het jongerenkoor Con Brio was opzoek naar een uitdaging en had na een periode van repeteren online of in kleine groep zin om een uitdagend stuk in te studeren. Samen met dirigent Jeroen Hulshof kozen zo voor de Missa Brevis in G van Mozart. Tijdens de Paaswake van zaterdag 16 april om 20.30 uur in de St. Stephanuskerk Borne zullen delen van deze mis, zoals het Gloria en het Sanctus gezongen worden. Voorganger tijdens de Paaswake is Pater Nico Hofstede.

Samen brunchen op Tweede Paasdag. - Na afloop van de viering van Tweede Paasdag (maandag 18 april 2022 om 9.30 uur mmv Parochiekoor Borne) wordt er de jaarlijkse paasbrunch georganiseerd. Zoals eerdere jaren kunnen parochianen en ander geïnteresseerden na afloop van de viering genieten van een brunchbuffet met gekookte eieren in de Stefan-Hof. Voor de kinderen worden er chocolade paaseieren verstopt. Eerdere jaren was deze brunch een mooi moment om elkaar te ontmoeten. U bent van harte welkom!