Nieuwe dirigent voor Parochiekoor Borne

Vanaf 1 januari is Maarten Wilmink de nieuwe organist / dirigent van het Parochiekoor Borne. Maarten is 22 jaar en studeert in Rotterdam aan het Conservatorium. In zijn opleiding richt hij zich op orgel (inclusief kerkmuziek) en koordirectie. Het Parochiekoor Borne telt ongeveer 40 zingende leden en repeteert nu op de maandagavond in de Blokhut aan de Eschstraat 3 in Borne. Een deel van de repetitie is gezamenlijk, maar de dames en heren repeteren ook als groep. Gemiddeld verzorgt het koor drie (eucharistie)vieringen in de St. Stephanuskerk per maand van zang. Naast de korte nazit tijdens de repetitieavond organiseert het koor ook sociale activiteiten, zoals een jaarlijkse barbecue en uitjes, om elkaar beter te leren kennen en het groepsgevoel te versterken. Het parochiebestuur is erg blij met deze jonge en zeer talentvolle organist / dirigent!