VIERINGEN

Informatie over de kerkradio vindt u hier

Informatie over de eucharistievieringen die door de KRO/NCRV worden uitgezonden vindt u hier

Wat u als kerkganger moet weten:
Om u veilig te kunnen ontvangen, is er een protocol en zijn de kerken veilig ingericht. We zijn graag voorbereid op uw komst en daarom moet u zich aanmelden. Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@hhjj.nl of telefonisch. Hieronder vindt u het telefoonnummer van het secretariaat.

Geloofsgemeenschap St. Stephanus Borne
Opgave telefonisch van maandagmorgen tot en met vrijdagmorgen tussen 09.30 – 11.30 uur 074–2661310

Geloofsgemeenschap H. Stephanus Hertme
In de geloofsgemeenschap van Hertme worden vanaf
19 september tweewekelijks vieringen van woord en gebed gehouden. Woord- en communievieringen zijn niet toegestaan, alsook eucharistievieringen. Eucharistievieringen vinden alleen plaats in de eucharistische centra van Hengelo H. Lambertus,
Delden H. Geest en St. Stephanus Borne.

Opgegeven gebeds- en misintenties vanuit Hertme worden daardoor noodgedwongen gelezen tijdens de eucharistische viering op de zaterdagavond in Borne.

Aanmelden voor de woord- en gebedsvieringen in Hertme kan uitsluitend op donderdag- of vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur via telefoonnummer 074-2661395. De maximumcapaciteit voor deelname aan de vieringen in de kerk van Hertme is vanwege coronamaatregelen bepaald op 25 personen.

BELANGRIJK!
Gebruik bovenstaande telefoonnummers ook om vragen te stellen. Kijk om u heen en help medeparochianen voor wie het lastig is om te reserveren. Nodig hen uit, help hen met de aanmelding of meld hen zelf aan.

Voor meer informatie over de organisatie van de vieringen lees het Protocol voor de vieringen

Vrijdag 10 juli heeft de Nederlandse Bisschoppenconferentie een aangepast protocol kerkelijk leven op anderhalve meter vastgesteld, naar aanleiding van versoepelingen die mogelijk zijn geworden. Klik hier voor de aangepaste protocollen.

Dertigste zondag door het jaar

  • zaterdag 23 oktober om 19.00 uur Eucharistieviering – afscheidsviering Pastoor Oortman, Pastoraal team in de St. Stephanus Borne (deze viering komt te vervallen)

Dit weekend nemen we afscheid van onze Pastoor Oortman. Als gevolg van de verscherpte maatregelen die de overheid heeft genomen is dit afscheid op een andere manier vormgegeven dan de bedoeling was. Op zondag 25 oktober, 9.30 uur, is er alleen een Eucharistieviering in de Heilige Blasiuskerk te Delden. Deze viering is alleen voor genodigden. De viering is te volgen op YouTube en de Kerkomroep. Helaas, is er geen gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van pastoor Oortman omdat dit gezien de regelingen rondom het coronavirus niet mogelijk is.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'FMWPP_ChurchMass' not found in /home/theres01/domains/hhjj.nl/public_html/wp-content/themes/hhjj/page.php:14 Stack trace: #0 /home/theres01/domains/hhjj.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/theres01/domains/hhjj.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/theres01/...') #2 /home/theres01/domains/hhjj.nl/public_html/index.php(17): require('/home/theres01/...') #3 {main} thrown in /home/theres01/domains/hhjj.nl/public_html/wp-content/themes/hhjj/page.php on line 14