Kerkradio

De kerkradio is sinds jaar en dag een uitstekende oplossing om de afstand naar parochianen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn te overbruggen.

Ondanks dat er via internet vele mogelijkheden zijn wordt de kerkradio nog veel gebruikt bij de meestal oudere parochianen. Kon je de vieringen vroeger beluisteren via de eigen radio, vandaar de naam kerkradio, tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van een aparte ontvanger.

Johan Haverkort stond aan de wieg van de kerkradio in onze geloofsgemeenschap en zorgde voor het installeren van de kerkradio, het regelen van de abonnementen en als er storingen waren kwam hij met een oplossing.

Deze taak heeft Johan nu overgedragen aan Marco Diele die ook lid is van de locatieraad. In het vervolg kunt u met hem contact opnemen als u een kerkradio wilt of als er vragen en storingen zijn. U kunt hem bereiken via: telefoonnummer 06 53 45 99 87 of per mail m.diele@outlook.nl.

De kerkradio, voorheen kerktelefoon, stelt u in de gelegenheid de vieringen in de kerk toch te kunnen meemaken, ondanks het feit dat u bijvoorbeeld door langdurige ziekte of om andere redenen moeilijk naar de kerk kunt komen.

De abonnementskosten bedragen € 16,- per kwartaal. Alle betalingen die betrekking hebben op de kerkradio gaarne overmaken aan uw geloofsgemeenschap vermelding van ‘Kerkradio ‘. Voor meer informatie neem contact op met het secretariaat van uw geloofsgemeenschap.

Lijst zendkanalen kerkradio in ons parochie:

  • St.Stephanus Borne –> 18-03
  • H. Stephanus Hertme –> 7-03