Eerste Communie en heilig Vormsel

Vieringen van het heilig Vormsel - In het weekend van Pinksteren ontvangen 53 tieners uit parochie de Goede Herder, de HH. Jacobus en Johannesparochie en de Heilige Geestparochie het sacrament van het heilig Vormsel, het sacrament van de heilige Geest.

Eerste Communievieringen voor kinderen uit groep 5 - Eind mei en de eerste helft van juni zijn de Eerste Communievieringen van de kinderen, die in januari 2020 gestart zijn met de voorbereiding. Door de coronapandemie zijn deze vieringen al twee keer uitgesteld. Deze kinderen zitten inmiddels al in groep 5.

Eerste Communie in de eucharistische centra - In de maanden maart en april hebben 13 kinderen in de St. Lambertusbasiliek, 12 kinderen in de Heilige Blasiuskerk Delden en 2 kinderen in de St. Stephanuskerk in Borne de Eerste heilige Communie in de reguliere eucharistieviering ontvangen. Het waren bijzondere vieringen met aandacht voor de kinderen. Het heeft een meerwaarde, dat kinderen in een viering van de parochiegemeenschap de Eerste Communie ontvangen.  Van harte feliciteren wij deze kinderen met hun Eerste heilige Communie!

Eerste Communie voor kinderen in groep 4 - De start van de Eerste Communie van kinderen van groep 4 hebben we uitgesteld vanwege de coronamaatregelen. Nader bericht volgt.