Werkgroep Jongeren

Hierbij een kleine update. Door corona liggen ook onze activiteiten al een jaar stil. Door de huidige maatregelen zagen wij geen mogelijkheden om de paasstollenactie in 2021 te organiseren op een veilige wijze. Daarom ging deze helaas dit jaar niet door. Via de media heeft u vast vernomen dat Jan en Cindy Koehorst zijn gestopt met hun bakkerij. Jarenlang hebben zij medewerking verleend aan onze stollenacties en daarvoor zijn hij hen nog steeds erg dankbaar!

We hopen dit jaar met Kerst weer een stollenactie te kunnen organiseren. Op basis van huidige informatie lijkt het erop dat er vanaf de zomer meer mogelijkheden zijn om activiteiten te organiseren. We gaan binnenkort bekijken wat de mogelijkheden voor het kamp 2021. Hierover leest u na Pasen meer via het parochieblad en de nieuwsbrief.

 Blijf veilig en houd vol!