Actie Kerkbalans

In januari gaat Actie Kerkbalans weer van start. Het thema van dit jaar is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen parochianen een brief met het verzoek voor een jaarlijkse bijdrage. We hopen ook in 2021 dat we weer op u mogen rekenen. Voor de toekomst van onze kerken en onze parochie.

Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de kerk een plek van verbinding, al dan niet via internet. Vandaar dat Kerkbalans juist nu oproept om gul te geven en de bijdrage voor ondersteuning van de plaatselijke kerken niet over te slaan. Ook al omdat de vaste kosten van onze kerken en parochie doorgaan en er extra uitgaven worden gedaan om contact te houden met parochianen.

Naast doneren kunt u de actie ook ondersteunen door er in uw (digitale) omgeving aandacht voor te vragen. Bijvoorbeeld door Kerkbalansberichten te delen via Facebook of Twitter. Zo laat u weten dat u het werk van uw parochie van belang vindt en dat uw kerk een financiële bijdrage meer dan waard is. De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar parochianen. Via deze weg willen we u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!