Bijbelse proeverij

Zoals u misschien al heeft opgemerkt is er het afgelopen jaar een agenda “op de 3-sprong” gepubliceerd in de kerkbladen Samenloop, Geestig en Kerkwijzer. Dit omdat de drie parochies (de Goede Herder, de Heilige Geest en de HH. Jacobus en Johannes) samen willen werken aan een aanbod van activiteiten omtrent volwassen catechese. Om voor het komende jaar alvast een preview te krijgen van de activiteiten die georganiseerd gaan worden, is er maandag 23 september een bijeenkomst in de Stefans-Hof te Borne van 19.30 – 21.30 uur

Wat kunt u zoal verwachten?
Op deze avond waarin uiteraard ook ruimte is voor gezellig samenzijn, willen we u graag kennis laten maken met de catechetische activiteiten die komend seizoen georganiseerd gaan worden in onze parochie(s). Dit doen we onder het genot van een Bijbels hapje en drankje. We sluiten de avond af met een kort bezinningsmoment. Graag nodigen we u uit om deze avond bij te wonen.

Opgeven vóór 15 september: catechesetwentezuid@gmail.com