Kloosterdag in en om de Stephanuskerk in Hertme

“Soms droom ik van een klooster in de buurt …” Op zaterdag 14 september bieden wij een dag aan voor ieder die verlangt naar ontspanning, religieuze bezinning en verbondenheid. De Stephanuskerk fungeert die dag als kloosterkerk, het bos en de velden rond Hertme als kloostertuin en de gemeenschapsruimte naast de kerk als refter waar we eten.
Een ééndags-retraite dus, zoals in een klooster, met een aantal korte gebedsvieringen in de kerk, wandelen, meditatie, creativiteit. Met stilte èn elkaar ontmoeten aan de ‘tafel’ voor een goed gesprek over leven en geloof; samen eten en drinken.

  • Wanneer: zaterdag 14 september van 10.00-16.00 uur
  • Waar: start in de gemeenschapsruimte van de Stephanuskerk, Hertmerweg 27, Hertme.
  • Kosten: €10,-per persoon. Wij zorgen voor koffie en thee en soep tussen de middag. Graag zelf een lunchpakket meenemen.
  • Opgeven kan tot 7 september bij het secretariaat pastoraal team contact@pastoraalteam.nl
  • Inlichtingen:Hélène van den Bemt, 06-13609293 of Annet Zoet 06-27124695.

Hélène van den Bemt en Annet Zoet, pastoraal werkers