Melbuul’ndagen

Boekenmarkt tijdens Melbuul’ndagen voor hulpproject op Sri Lanka. Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus doen de Bornse vrijwilligers van Stichting Hulp aan Sri Lanka mee, op de boekenmarkt op zaterdag en de warenmarkt op zondag. Ze komen met geschonken boeken, die twee stands vullen. Op zaterdag wordt de boekenmarkt gehouden van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag is de warenmarkt van 12.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom.

De opbrengst van deze dagen gaat naar Stichting Hulp aan Sri Lanka om een hulpproject te realiseren in de zeer arme regio Solepura. Pastoor Theo van der Sman is in overleg waar de nood het hoogst is. Het gekozen project wordt in augustus bekend gemaakt in de regionale kranten en via de site van de stichting.

Grote dank aan alle mensen, die boeken geschonken hebben!
Meer informatie over het werk van de stichting: www.stichtinghas.nl / facebook. Meer informatie over de deelname aan de boekenmarkt of aanmelden als vrijwilliger: Tel: 074-2673007