Zomer in Twente

In Ootmarsum vond op maandag 27 mei de presentatie plaats van de 2e editie van Zomer in Twente, een prachtig full-colormagazine dat speciaal bedoeld is om de meer dan twee miljoen toeristen te verwelkomen die jaarlijks in onze regio vakantie vieren.

Naast interessante wetenswaardigheden, met extra aandacht voor kerkelijke zomeractiviteiten en informatie over kerkdiensten, heeft Zomer in Twente veel moois te bieden, zoals het verhaal van dominee/kunstenares Adrie Arendsman (woonachtig in de voormalige rampwijk in Enschede).
Ook dit jaar biedt Zomer in Twente weer de service: de Vakantiepastor. De meeste mensen kennen vast deze ervaring wel: je komt tot rust in de vakantie en dan kan het zomaar gebeuren dat je dusdanig aan het denken slaat, dat je een luisterend oor nodig hebt. Tijdens dit zomerseizoen zitten er dan ook van juni tot en met augustus mensen klaar die gebeld kunnen worden.

Zomer in Twente wordt in de gehele regio verspreid via kerken, campings, jachthavens, VVV-kantoren, bibliotheken, supermarkten en wachtkamers. Ook onze parochie is deelnemer aan het Zomer in Twente-project. In het magazine staat Borne vermeld met onder andere een beschrijving van de St. Stephanuskerk. In de kerken van Borne en Hertme liggen exemplaren voor u klaar.