Tuinviering in Pastorietuin

Zondagmiddag 30 juni a.s. om 15.00 uur is er in de tuin van de pastorie van de St. Stephanuskerk te Borne een Tuinviering. Een viering van Woord en gebed met ondersteuning van het jongerenkoor Con Brio onder leiding van Niklas Kötter. Voorgangers in deze viering zijn pastor Ria Doornbusch, Laurens van Urk en Gustaaf Boerjan.

Het thema van de viering is ‘Op weg gaan!’ Dit thema is gekozen door de leden van Con Brio. De collecte is bestemd voor stichting Hulp aan Sri Lanka, HAS. Na afloop is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, om elkaar te ontmoeten en na te praten. Bij slecht weer wijken we uit naar de Stefans-Hof naast de St. Stephanuskerk.

We hopen vele parochianen, ook van de andere geloofsgemeenschappen en kerken te mogen ontmoeten. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.