Ga je mee?

Zaterdag 31 augustus is het weer zover. Dan gaat de Twentse Processie naar Kevelaer en rijdt er ook dit jaar weer een speciale bus voor de kinderen en hun begeleiders. Ieder jaar doen er namens alle deelnemende parochies kinderen mee en we hopen dat er ook dit jaar weer veel kinderen meegaan. Dat kan als bruidje of als misdienaar en de leeftijd ligt tussen 6-12 jaar.

In Kevelaer lopen de bruidjes/misdienaars mee met de intocht en brengen ze een bloemenhulde aan Maria tijdens de Eucharistieviering. Ook zingen ze enkele Marialiedjes. Natuurlijk is er voldoende tijd om te winkelen en een souvenirtje te kopen, gaan we samen een patatje eten en hebben we een overblijfruimte waar we spelletjes kunnen doen. Elk jaar opnieuw is het een hele leuke en gezellige dag.

Er zijn voor de kinderen géén kosten aan verbonden. Opgave via onderstaand mailadres (tevens voor vragen): fam.verdonschot2@home.nl