Bedevaart naar Kevelaer

Op zaterdag 31 augustus 2019 trekt voor de 149e keer de Twentse Processie naar Kevelaer. Evenals vorig jaar hopen wij dat velen weer met ons mee zullen gaan om daar, in dat eenvoudige bedevaartsplaatsje, zijn of haar eigen intentie te brengen naar Maria.

Samen op weg naar die ene plek, naar dat kleine kapelletje, naar Maria Consolatrix Afflictorum, de Troosteres van de Bedroefden, zoals zij in Kevelaer wordt aangeroepen. Een dag die wij biddend, vierend doorbrengen, maar ook de gezelligheid mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. We komen samen op een plek waar duizenden mensen komen en gaan, waar dank wordt gebracht, waar troost en bemoediging wordt gezocht en gevonden. Daar mogen wij in blijdschap ons geloof vieren, stil worden, vertoeven bij de Moeder van de Heer.

Reiskosten bedragen dit jaar € 27,50 per persoon, graag bij opgave te voldoen bij het secretariaat aan de Stationsstraat in Borne of bij Ben Kole in Hertme. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

  • Bennie Kuipers, tel. 074 266 5274
  • Laurens van Urk, tel. 0639 603 580