Mariavieringen

In de meimaand wordt er elke dinsdagavond om 19.00 uur een Mariaviering gehouden bij de Mariakapel op de Koppelsbrink in Borne. Dit jaar zullen naast het dames- en herenkoor ook ons kinderkoor en koor Con Brio medewerking verlenen.

  • Dinsdag 14 mei is er een Mariaviering met medewerking van koor Con Brio. Na de viering bent u uitgenodigd om samen koffie/thee te drinken in het park.
  • Dinsdag 21 mei wordt er een Mariaviering gehouden met medewerking van kinderkoor Unisono. Ook na deze viering bent u uitgenodigd om samen koffie/thee te drinken in het park.
  • Dinsdag 28 mei zal er een lofviering met processie gehouden worden als afsluiting van de Mariamaand. Voorganger is pastoor M. Oortman, het parochieel zangkoor zal de samenzang ondersteunen. Bij slecht weer zal de viering in de St. Stephanuskerk plaatsvinden.
    U bent van harte uitgenodigd.