Kerkbalans

Omdat veel Bornenaren en Hertmenaren vinden dat onze parochiekerken een beeldbepalende en belangrijke functie in onze gemeenschappen hebben, durven wij ook dit jaar weer bij u aan te kloppen voor deze belangrijke inzamelingsactie. Tijdens deze Actie Kerkbalans vragen plaatselijke kerken overal in het land aan hun leden om een financiële bijdrage over te maken.

Doet u ook weer mee?

De inkomsten uit de actie Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze geloofsgemeenschappen die voor ons allen een waarde hebben die niet in geld is uit te drukken maar ook niet zonder geld kunnen bestaan! Waardevol vinden wij vooral ook de onderlinge verbondenheid binnen onze gemeenschappen. Als wij bij elkaar kunnen zijn op de belangrijke momenten in ons leven; zowel in blijdschap als in verdriet. Als wij samen zingen en luisteren naar het woord van God. Het geloof beleef je samen! Onderlinge verbondenheid en solidariteit vinden wij belangrijke zaken.

 Van u als trouwe lezer van onze Kerkwijzer mogen wij aannemen dat u het met ons eens bent dat dit kerkenwerk belangrijk is.  Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de jaarlijks actie Kerkbalans!  Voor het onderhoud van de kerken krijgen we nu bijna geen subsidie meer van de overheid. Wij zijn u dankbaar voor uw (trouwe) gift in voorgaande jaren. Daarom vragen wij u ook dit jaar weer: "Geef voor je kerk".

Wij danken u óók hartelijk voor uw belangstelling en uw tijd en wij moedigen u nogmaals aan:  De locatieraden rekenen op u en wenst u alle goeds toe voor het Nieuwe Jaar!