Terugkomviering doopouders

Zondag 13 januari 2019 vieren we om 09.30 uur tijdens de Woord- en Communieviering in de St. Stephanuskerk Borne het feest van de doop van de Heer. Op deze zondag worden in het bijzonder de ouders/verzorgers uitgenodigd die hun kind hebben laten dopen in het afgelopen jaar om dankbaar het bijzondere moment van dopen te herinneren en voor de kinderen te bidden. We doen dit samen met alle doopouders van het kalenderjaar 2018 van de geloofsgemeenschappen van de H. Stephanus in Hertme en St. Stephanus in Borne. Ook zijn opa’s en oma’s, peetoom en peettante en overige familieleden van harte welkom.

Aansluitend aan de viering bent u allemaal uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie/thee voor een gezellige ontmoeting en uw ervaringen met ons te delen in de Stefans-Hof. Tijdens deze ontmoeting ontvangen de ouders het doopduifje met de naam van hun kind terug dat in de kerk heeft gehangen. Ook ontvangen ze van ons het boek ‘tijd en ruimte nemen voor…’ als cadeau, dat ze kunnen ondersteunen in de geloofsopvoeding