Een kerk vol kaarsen!

Velen zijn zaterdagavond tijdens Shopping by Candlelight in Borne de St. Stephanuskerk binnengestapt om de kerststal te bekijken en een kaarsje aan te steken bij de kerststal of Maria. Een klein gebaar maar zo krachtig! Tijdens deze avond konden de bezoekers ook genieten van drie koren. Om 19:00 uur begon Kinderkoor Unisono met het zingen van kerstliedjes, daarna volgde het Dames- en Herenkoor en de zang werd afgesloten door een feestelijk jongerenkoor ConBrio. Een uitstekende manier om in de kerststemming te komen. Buiten de kerk kon genoten worden van warme chocolade melk, gluhwein en kerstlekkernijen, maar ook was het mogelijk om kerstinkopen te doen bij de Stichting Hulp aan Sri Lanka en dit goede doel te ondersteunen. Ondanks het natte weer een mooie avond met een fantastisch resultaat: een kerk vol kaarsjes!