Voorbereiding op Pasen ouderen

VIERING VOOR DE GELOOFSGEMEENSCHAPPEN BORNE EN HERTME - Op dinsdag 20 maart wordt er in de geloofsgemeenschap H. Stephanus Hertme om 9.30 uur een ochtend gehouden voor ouderen ter voorbereiding op Pasen. Pastor Z. Nowara zal voorgaan in de Eucharistieviering. Na afloop is er koffie en thee, een hapje en een drankje om elkaar te ontmoeten.

Op dinsdag 20 maart wordt er om 14.00 uur in de St. Stephanuskerk Borne een Eucharistieviering gehouden als voorbereiding op Pasen. Voorganger in deze viering is pastoor M. Oortman. Na de viering is er in de Stefans-Hof een gezellig samenzijn met koffie/thee, een hapje en een drankje. De middag duurt tot ongeveer 17.00 uur. De werkgroep heet u van harte welkom op deze middag.
We hopen dat u met velen aanwezig zult zijn. Mocht u willen deelnemen dan is het van belang dat u zich voor 18 maart telefonisch aanmeldt via de Pastorie St. Stephanus, Stationsstraat 1, tel. 2661310. N.B. uw partner is altijd mee uitgenodigd.