Met elkaar verbonden

Als parochiegemeenschap voelen we ons met elkaar verbonden. We zien elkaar in de kerk en groeten elkaar of maken een praatje als we elkaar tegenkomen. Naast deze wijze van verbondenheid, zijn we ook online met elkaar verbonden. Als parochie hebben we een website (www.hhjj.nl) en zijn we actief op sociale media als Twitter en Facebook. Op Twitter heeft onze parochie 222 volgers en onze Facebook-pagina wordt door 137 personen gevolgd. Volgt u ons al?

Ook wordt er elke week een online nieuwsbrief verstuurd naar ruim 300 parochianen en andere geïnteresseerden. Door 55% van de ontvangers wordt deze nieuwsbrief actief gelezen en door 20% wordt er op een link in de nieuwsbrief geklikt. De link waar het meest op geklikt wordt, is het overzicht van de viering op onze website. Mocht u ook de nieuwsbrief willen ontvangen dan kunt u zich aanmelden via onze website of een e-mail sturen naar: info@hhjj.nl. Graag blijven we in 2018 ook met elkaar verbonden. Wilt u hierbij helpen neem dan contact op met Stephanie Jansen - Kosterink (info@hhjj.nl).