Gezocht: ...

Kinderkoor Unisono zoekt enthousiaste meisjes en jongens, die het leuk vinden om te zingen! Misschien heb je ons wel eens zien optreden en heb je de kriebels gekregen.... Misschien ben je nieuwsgierig geworden door de enthousiaste verhalen van kinderen uit jouw klas... Of misschien ben je gewoon op zoek naar een leuk koor om lekker te zingen.

  • Bij ons mag je komen zingen ongeacht of je nu gelovig bent of niet, kortom: Iedereen is welkom bij kinderkoor ‘Unisono’!!
Bij Unisono gaat het om het plezier van het samen zingen. Naast zingen en muziek maken tijdens de gezinsvieringen verzorgen wij ook de vieringen van de Eerste Heilige Communie. Wij repeteren op de woensdagavond van half zeven tot kwart over zeven. Maar wij zingen niet alleen: Wij doen ook gedurende het jaar door iets leuks, zoals: een kampdag, kerstbuffet, spooktocht of met z’n allen naar een voorstelling. Dus als je zin hebt om te zingen, kom dan gerust een keer langs om te kijken of je het leuk vindt.
Kom dan woensdagavond 18 oktober van 18.30 naar onze open repetitie in de blokhut aan de Esstraat. (achter voormalig modehuis Hesselink).Ook jij bent van harte welkom! Voor informatie, bij voorkeur mailen naar:silvia-ov@hotmail.com